Vores mission

Vi mødtes i en fælles mission om at hjælpe så mange kvinder som muligt med at fastholde livskvaliteten gennem hele livet. Det vil vi gøre ved at hjælpe dem tilbage i hormonel balance og dermed bibringe dem øget energi, mere overskud, større styrke og glæde.

I 2023 er det fortsat vanskeligt at få den rette hjælp i Danmark og Sverige, når vi rammes af symptomer som følge af hormonel ubalance før og i overgangsalderen. Bare i Danmark er der årligt 400.000 kvinder, som lider af en form for negative konsekvenser af deres hormonelle ubalance. Mange kvinder bliver sygemeldt efter at være blevet fejlbehandlet med bl.a. antidepressive uden at have fået tjekket deres hormonbalance.

Vi mener, at det er på tide, at vi ændrer synet på overgangsalderen og hormonel ubalance generelt. Vi skal ikke bare acceptere de udfordringer, som kommer, når vi faktisk er i stand til at løse dem på en helt naturlig måde. Hos Hormonklinikken kan du nemt få hjælp til at lave en hormontest og dermed få en status på din hormonelle balance.

Overgangsalderen skal være en livsperiode, hvor du fortsat kan nyde livet, selvom kroppen forandrer sig. Gennem test, fakta, information, kosttilskud, fælleskab, kundskab, bioidentiske hormoner og forløb håber vi, at du som os, vil finde vejen til din transformation og genvinde styrke og balance dit liv.

Kærlig Hilsen

Helle Læssøe, Hormonsygeplejerske
&
Vanessa Leporati, CEO

Hormonklinikken Aps


CVR: 4390 2296

E-mail: info@hormonklinikken.dk


Telefon: 221 022 38


Danmark +45