Hvordan kan vi bedst hjælpe dig det har særlige behov eller ønsker specifik vejledning

Ud fra resultaterne af din hormontest kan vi skræddersy et forløb til dig, suppleret med konsultationer med vores hormoncoach. Der kan vi hjælpe dig, hvis du har særlige behov eller ønsker specifik vejledning.

Få personlig vejledning i behandling ud fra dine hormonniveauer

Forløbet ”Genskab balancen” strækker sig over tre måneder, hvor du deltager i et online kursus omhandlende hormoner generelt, bioidentiske hormonbehandling og hvordan den hormonelle balance kan genoprettes. Du vil ligeledes blive vejledt i behandling med bioidentiske hormoner ud fra dine hormonniveauer.

Open sessions, hvor du kan stille konkrete spørgsmål

Gennem hele forløbet har du adgang til ugentlige open sessions, hvor du kan stille konkrete spørgsmål og kommunikere med andre kvinder i samme situation. Du vil også blive tilbudt medlemskab af et feminint fællesskab i form af en lukket facebook gruppe.

Personlig konsultation om kost, vitaminer, søvn, fordøjelse, stress og træning

For en dybere viden anbefaler vi et forløb med personlig vejledning og mulighed for at fordybe dig i de faktorer, der påvirker din hormonbalance. Kurset indeholder online konsultation om kost, vitaminer, søvn, fordøjelse, stress og træning, samt hvordan du yderligere kan understøtte hormonbalancen.

Hormonklinikken tilbyder individuelt tilpassede forløb

Uanset hvilke symptomer, du oplever, anbefaler vi, at du tager en hormontest - med udgangspunkt i resultatet af testen planlægger vi et forløb, der kan hjælpe dig tilbage i hormonel balance.

Bestil hormontest
Hormontest - balance begynder med fakta om dine hormoner

Hormontest - balance begynder med fakta om dine hormoner

0 reviews
2.995,00 kr

Hormontesten viser dine frie niveauer for progesteron, østradiol, østriol, testosteron, DHEA og kortisol. Testen er en enkel spyttest, som analyseres af et laboratorium. Du modtager ved bestilling en vejledning til hormontesten. Du modtager testsvaret samt en anbefaling til det videre forløb.

Hormonklinikkens forløb

- vejen til hormonel balance

Mathilde S

"At tage hormontesten og endelig få svar gav mig mulighed for at gøre noget ved mine problemer. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv"